Ședința Consiliului local Codru din 23 ianuarie 2019

22 ianuarie, 2019

O nouă ședință a Consiliului local Codru va avea loc pe 23 ianuarie 2019, la ora 16:00, cu doar două subiecte pe ordinea de zi.

 

Constatăm cu regret că nici de data aceasta Primăria orașului Codru nu a publicat proiectele de decizie pentru ca cetățenii să le poată examina înainte ca acestea să fie votate de consilieri. Reamintim autorităților că art. 10 din Legea privind transparența în procesul decizional prevede că primăria „asigură accesul la proiectele de decizii şi la materialele aferente acestora prin publicarea obligatorie a lor pe pagina web oficială a autorităţii publice, prin asigurarea accesului la sediul autorităţii, precum şi prin expediere prin poştă sau prin alte mijloace disponibile, la solicitarea persoanei interesate.”


Ordinea de zi a ședinței


1. Identificarea sectoarelor de drum care urmează a fi incluse în proiectul „Drumuri bune 2 pentru Moldova” pentru anul 2019

2. Operarea unor modificări în Structura, Efectivul-limită și Statul de personal al aparatului primăriei or. Codru, mun. Chișinău, aprobate anterior

 

PRIMĂRIAMEA va fi prezentă la ședința Consiliului local Codru și va transmite live pe Primăria Mea – or. Codru discuțiile consilierilor. Sinteza ședinței va fi publicată în scurt timp pe pagina noastră web. Sintezele ședințelor precedente pot fi analizate aici.

 

Sursa: primariacodru.md

Primăria orașului Codru, str. Costiujeni nr.8 Data: 23-01-2019 / 16.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md