Ședința Consiliului local Codru din 3 martie 2020

2 martie, 2020

Prima ședință din acest an a Consiliului local Codru va avea loc pe 3 martie 2020. Aceasta va începe la 10:00 cu o ORDINE DE ZI de 22 subiecte, printre care și un subiect deja votat de consiliul precedent, însă nu a fost validat.

 

Este vorba despre „Aрrоbаrеа Planului Urbanistic ZоnаI privind valorificarea terenului cu nr. саdаstrаl 0131131.325 din str. Schinoasa Deal nr. 57”, care prevede construcția a două blocuri multietajate. Subiectul a fost discutat pe 11 iunie în cadrul unei consultări publice. Discuțiile și dezbaterile din cadrul consultării pot fi urmărite aici. Ulterior, subiectul a fost votat la ședința consiliului Codru din 15 august 2019, însă nu a fost semnat de președinta ședinței și nu a intrat în vigoare. Sinteza ședinței din august poate fi găsită aici.

 

Primăria nu a publicat proiectele de decizie pentru ca cetățenii să le poată examina înainte ca acestea să fie votate de consilieri. Reamintim autorităților că art. 10 din Legea privind transparența în procesul decizional prevede că primăria „asigură accesul la proiectele de decizii şi la materialele aferente acestora prin publicarea obligatorie a lor pe pagina web oficială a autorităţii publice, prin asigurarea accesului la sediul autorităţii, precum şi prin expediere prin poştă sau prin alte mijloace disponibile, la solicitarea persoanei interesate”.

 

Primăria orașului Codru, str. Costiujeni nr.8 Data: 03-03-2020 / 10:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscrie

Scrie o petiție

Contacte

Adresa postala:

MD-2012 Chisinau

str. Sciusev 101

E-mail:

echipa@primariamea.md