Raport de activitate a Consiliului local Codru

În 2019 a expirat mandatul actualilor consilieri, iar pe 20 octombrie locuitorii orașului Codru vor alege un nou Consiliu local. E bine să știm care sunt atribuțiile aleșilor locali și cum ne reprezintă aceștia interesele. Unii dintre consilierii actuali se vor regăsi pe listă și vor încerca să obțină din nou voturile noastre. Din acest motiv, am pregătit primul raport de activitate a Consiliului local Codru și a celor 23 de aleși locali, pentru perioada iunie 2018 – aprilie 2019.

Raportul a fost realizat în baza monitorizării de către Primăria MEA a 9 ședințe a Consiliului local, a informațiilor plasate pe pagina oficială a primăriei Codru și Registrului de Stat al Actelor Locale.

Acesta include date privind modalitatea de pregătire și desfășurare a ședințelor aleșilor locali, observații privind modul de adoptare a deciziilor și transparența procesului decizional, recomandări pentru aleșii locali privind îmbunătățirea activității Consiliului local și primăriei, dar și alte informații relevante.