PrimăriaMEA Codru își extinde echipa. Aplică până pe 16 martie!

 

Îți place cum arată orașul Codru? Te simți confortabil în transportul public? Îți place să vii acasă pe întuneric? Atunci această oportunitate nu este pentru tine!

Platforma comunitară PrimăriaMEA Codru își extinde echipa, iar dacă ești tânăr și vrei să contribui la dezvoltarea orașului Codru – aplică aici!

Membrii echipei vor avea câteva direcții generale de activități, printre care:

  • Comunicare (scriere articole, social media management, elaborare materiale informaționale/materiale foto-video etc.)
  • Cercetarea problemelor urbane (transport public, iluminare, animale fără adăpost, colectarea și depozitarea gunoiului etc.)
  • Monitorizarea administrației publice locale (analiza ședințelor Consiliului local Codru)
  • Organizare comunitară (chestionare locuitori, discuții și consultări publice, campanii de informare etc.)

Totodată, tinerii sunt încurajați să pună în aplicare orice idei și proiecte, care vor aduce beneficii locuitorilor orașului Codru. În acest sens, echipa PrimăriaMEA va acorda suportul necesar și va instrui noii membri în domeniile de interes ale acestora.

Pentru a aplica, completează formularul până pe 10 martie 16 martie 2019 (termen extins), ora 23:59.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne la adresa electronică echipa@primariamea.md sau nr. de telefon 069 618 574 (Cristina Voroneanu).


PrimăriaMEA Codru este o platformă comunitară a cetățenilor ce își doresc un oraș mai bun!

În vara anului 2018, PrimăriaMEA și-a extins activitatea în orașul Codru cu scopul de a monitoriza activitatea Consiliului local Codru și de a facilita procesul de comunicare între cetățeni și autorități întru rezolvarea problemelor locale. Astfel, a fost creată platforma suburbiei – PrimăriaMEA Codru. După ce echipa a monitorizat șapte ședințe a Consiliului local și o consultare publică, a chestionat 166 de locuitori privind problema principală din oraș și a organizat o discuție publică pe subiectul transportului public din Codru, aceștia își propun să implice mai mulți tineri în activitatea organizației, pentru a crește nivelul de transparență a administrației locale.